Als kind was het voor mij al duidelijk dat ik de muziekwereld in zou gaan.
Ik ben begonnen in bandjes op amateurniveau.  Al snel daarna ben ik de professionele kant opgegaan en speelde  in nachtcluborkesten zoals de groep "Expresse" Na die periode kwam ik terecht in het begeleidingsorkest van Ramses Shaffy en Liesbeth List wat een hele leuke en leerzame periode is geweest. Nadat een ieder op een gegeven moment zijn eigen weg koos ben ik met een trio begonnnen met twee mensen uit de Shaffy's en begeleidde hiermee Liesbeth List in de gerenommeerde hotels en restaurants van Nederland en Belgie. Ik heb daarna nog twee jaar met Therese Steinmetz gewerkt en een Europese Tour gedaan met Donna Lynton en Sammy Davis jr.
Na deze tour speelde en zong ik in diverse orkesten op bedrijfsfeesten en gala's met daarbij de begeleiding van artiesten.

De bekende producent Emile Hartkamp heeft voor mij in 2009 enkele nummers geschreven o.a. "Eloise" en "Afscheid geeft een stil verdriet"

Eind februari 2010 heb ik een single gemaakt met als titel "Praat met mij "
Deze single is oorspronkelijk van Eros Ramazzotti. Ik heb daar zelf een Nederlandse tekst op geschreven, geproduceerd en uitgebracht.

Mijn nieuwe single "Ik wil Maria is deze zomer uitgekomen.
Een lekker up-tempo nummer met een heerlijk zomers gevoel.
Het is geschreven door goede vriend en collega Tony Neef.
Van oorsprong een Spaans nummer van David Bisbal die ook bekend is
geworden met een talentenjacht in Spanje.
Dat het in Nederland ook maar een hit mag worden als Nederlandstalig nummer.

Biografie